Oude containers herstellen en terugwinnen? Klik hier.

Telefoon

+32 55 23 51 10

E-mail

info@ang.be

ANG

Het bedrijf

1992

ANG wordt opgericht.

1996

Een eigen productiehal wordt opgezet. In hetzelfde jaar vestigt ANG zich op de nieuwe site in de Meersbloem-Leupegem te Oudenaarde.

1998

ANG verhuist ook zijn burelen naar de site op de Meersbloem te Oudenaarde. ANG is nu volledig gecentraliseerd en operationeel te Oudenaarde.

2000

ANG richt zusterbedrijf “ANG Systems” op te Pepingen. ANG Systems is gespecialiseerd in het opbouwen en monteren van haak-armsystemen voor vrachtwagens.

2004

ANG introduceert voor het eerst haar producten op de Franse markt.

2012

Aankoop van een nieuwe CNC hydraulisch aangestuurde plooibank, een grote plasmatafel en moderne lasapparatuur.

2018

Naast de bestaande productiehal wordt een tweede productiehal bijgebouwd. Deze beschikt onder meer over een lasrobot. Investeringen die onze productieflow en onze kwaliteit naar een hoger niveau tillen.

2020

“ANG naar gloednieuwe vestiging in Pont West, Ronse.”
Door de groei van de vraag en de verschillende activiteiten is ANG NV zijn vestiging aan de Meersbloem te Oudenaarde ontgroeid. ANG bouwt een grotere hal in Ronse die de stijgende vraag naar het herstellen van containers kan opvangen. Op deze manier is ANG weer klaar voor de toekomst waarin klanttevredenheid, kwaliteit en service nog steeds de pijlers vormen van het bedrijf. Tevens maakt de 2e generatie zijn intrede in het familiebedrijf.