Over de firma

ANG NV werd opgericht in 1992 en is gevestigd op het industrieterrein Meersbloem-Leupegem 26 te 9700 Oudenaarde. ANG vervaardigt afvalcontainers in metaal van 5 tot en met 45 m³ alsook opslagcontainers, gespecialiseerde en op maat gemaakte containers, speciale uitvoeringen voor brandweer en civiele bescherming, containers met zijdeuren, perscontainers, stationaire persen, monoblocs, vaste laadbakken en kippers voor opbouw op vrachtwagens en allerlei soorten lekbakken, containersledes, kipbakjes voor heftrucks, opvangbakjes, stapelbare paletten enz.
Naast het produceren van containers biedt ANG ook de service om bestaande containers aan te passen, te herstellen, te zandstralen en te herschilderen.

ANG beschikt over een grote productiehal van 4000m², een gemotiveerd verkoopsteam, technisch onderlegde mensen en een creatief tekenbureau. We staan voor meer dan 20 jaar ervaring en bezitten een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Al onze producten voldoen aan de vereiste CE-normen.

De productiehal

De totale bedrijfsoppervlakte beslaat zo'n 20.000m² waarvan er ongeveer 4000m² is ingenomen door de productie en bureau's. De productie beschikt over een splinternieuwe lakstraat en zandstaalstraalcabine. Een 20-tal halfautomatische watergekoelde lasapparaten, plooibanken waarvan één 8000mm, een snijbank, draai- en greesmachines, lintzagen, boren, hydraulische pers, enz.

Productiehal

R&D

ANG beschikt over een eigen ontwikkelingsbureau met drie gediplomeerde autocad tekenaars die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en realiseren van de constructietekeningen van de containers.
Voor deze met zorg voorbereide technische tekeningen beschikken zij over de modernste computers met aangepaste software. Bovendien zijn zij klantgericht en werken nauw samen met het verkoopsteam.